UNESCO - Olomouc a Kroměříž

Záhrady v Kroměříži, UNESCO - Olomouc a Kroměříž Kroměříž,  UNESCO - Olomouc a Kroměříž Kroměříž,  UNESCO - Olomouc a Kroměříž Buchlovice, UNESCO - Olomouc a Kroměříž Pútnický chrám Panny Márie
Destinácia: Česká republika
Kód zájazdu: 1327908
Cena od: 129 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Eurovíkendy

Výber termínu

08.06.2024 2 dni First Minute 129 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
2-dňový zájazd

Úvod:
Olomouc a Kroměříž sú svedkami dlhej a rozmanitej minulosti, hrdo stojace a jedinečne zachované, kde architektonické poklady sa sypú jeden za druhým. Na týchto českých potulkách vás čaká aj Svatý Kopeček so svojim ikonickým pútnickým chrámom a šľachtický zámok Buchlovice, krásne odetý do baroka.

1. deň:
Odchod z Bratislavy (cca o 8.00 h), prehliadka Olomouca, po Prahe druhá najstaršia a najväčšia mestská pamiatková rezervácia v Česku. Horné námestie obkolesené palácovými domami, barokový, 35 m vysoký stĺp Najsvätejšej trojice s viac ako 40 sochami (UNESCO), renesančná radnica s orlojom, nádherné fontány a krivolaké uličky. V popoludňajších hodinách sa presunieme na Svatý kopeček, kde si možno pozrieť, ale aj obdivovať najmä pútnický chrám Panny Márie. Ubytovanie.

2. deň:
Raňajky, príchod do starobylého Kroměříža. Pre množstvo architektonických pokladov nesie názov Hanácke Atény. Cenný arcibiskupský zámok s nádhernými záhradami (UNESCO), svetoznáma obrazáreň so svojím klenotom – Tizianovým dielom Apollo a Marsyas. Po ceste domov zastávka na zámku Buchlovice. Návrat do Bratislavy cca o 20.00 h.


Ubytovanie:
1x v hoteli 3*

Stravovanie:
1x raňajky


Doprava:
Autokarová


Poznámka:
Zmena programu vyhradená.

Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. 1x ubytovanie s raňajkami v hoteli 3*. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Doplatok za miestenku. Vstupy. Pobytovú taxu. Cestovné poistenie.


Naša ponuka


Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »