Villa Dx I,II

Destinácia: Chorvátsko, Istria, Umag
Kód zájazdu: 1056177
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Villa Dx I,II

TV domáce zviera chladnička,minibar kozmetický salón gril, ohnisko minigolf salón krásy kaderníctvo volejbal tenis parkovisko detské ihrisko detský bazén fitness centrum trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 1,5 km
Vzdialenosť od pláže: 150 m

Na slnečnej strane turistickej dedinky Punta, ukryté medzi palmami, borovicami a ďalšou stredomorskou vegetáciou, ležia v celkovo 6 vilách apartmány vysokého štandardu s vlastným parkovacím státím, veľkými terasami a grilom. Dobre udržiavaná štrková, kamenistá a betónová pláž je vzdialená cca 150 metrov. V mori sú piesočnaté lagúny.

Villa Dx je ideálne ubytovanie pre náročných hostí.


VYBAVENIE: bezplatné Wifi a parkovanie, záhrada s posedením a grilom, v turistickej dedine Punta je supermarket, minimarket, cukrárne, bistro, bar, obchody so suvenírmi, kaderníctvo a salón krásy.


UBYTOVANIE: Vily pre 4 až 6 osôb. Všetky apartmány sú moderné, navrhnuté v nadväznosti na štandardy EÚ a sú vybavené SAT-TV-LCD, telefónom, trezorom, klimatizáciou, internetom zdarma.

A4 - Obývacia izba s pohovkou, plne vybavená kuchyňa s chladničkou, mikrovlnnou rúrou a kávovarom, jedna samostatná spálňa s 2 lôžkami, oddelená kúpeľňa /WC so sprchovým kútom a sušičom vlasov/, veľká terasa, ktorá má pohľad na park alebo more. Veľkosť apartmánu je cca 50 m2 (vrátane terasy).

A6 - Obývacia izba s pohovkou, kompletne vybavená kuchyňa s chladničkou, mikrovlnnou rúrou a kávovarom, dve oddelené spálne s 2 lôžkami, dve samostatné kúpeľne /WC so sprchovým kútom a sušičom vlasov/, veľká terasa, ktorá má pohľad na park alebo more. Veľkosť apartmánu je cca 70 m2 (vrátane terasy).


STRAVOVANIE: individuálne


ŠPORT A ZÁBAVA: k dispozícii je aj vonkajší bazén s hydromasážou, detský bazén (oba so sladkou vodou) a lehátka so slnečníkmi (obmedzený počet je zdarma).

V dedinke je športové centrum, vodné športy, wellnes centrum s fitnes štúdiom, tenisové kurty, plážový volejbal a minigolf, diskotéka, reštaurácie, animačné centrum, detské ihrisko.

Medzinárodné tenisové centrum ATP sa nachádza iba 400 metrov od Villy Dx.

Naša ponuka


Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »