Rezort Belvedere Izby

Destinácia: Chorvátsko, Istria, Vrsar
Kód zájazdu: 1056232
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Rezort Belvedere Izby

TV zumba basketbal chladnička,minibar aqua aerobic, gym bicykle minigolf potápačské centrum, lekcie potápania volejbal aerobik stolný tenis tenis parkovisko detské ihrisko detské animácie miniklub vodné športy na pláži plážový servis štrková pláž piesočnatá pláž fitness centrum trezor večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 1 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m

Luxusný komplex apartmánov, štúdií a izieb v stredisku Vrsar priamo pri pláži a prímorskej promenáde vedúcej do centra starého mesta. Z väčšiny izieb a apartmánov je nádherný výhľad na more, okolité ostrovčeky a marínu. Tento moderný rezort je považovaný za jeden z najlepšie vybavených v Chorvátsku. Pláž s prírodným tieňom borovíc ocenená Modrou zástavou za čistotu mora je upravená, vydláždená, jedna časť je piesočnatá, plážový servis za poplatok.

VYBAVENIE:  hlavná budova  s klimatizovanou centrálnou reštauráciou s veľkou terasou, pizzeria, plážová piváreň s krásnym výhľadom na Vrsar, aperitív bar, bar pri bazéne, zmenáreň, miestnosť pre animácie, Wi fi v cene, parkovanie zadarmo.

UBYTOVANIE:  izby - v 16 pavilónoch rozmiestnených pozdĺž pláže obklopené záhradou, Wi fi zdarma 

2-lôžkové izby superior s možnosťou prístelky (rozťahovacie kreslo), klimatizácia, LCD TV-SAT, prípojka na internet v cene, telefón, mini bar, trezor, kúpeľňa so sušičom na vlasy, balkón.

2-lôžkové izby premium s možnosťou prístelky sú v prvom rade pri pláži s výhľadom na more

STRAVOVANIE: polpenzia - raňajky a večere formou švédskych stolov

ŠPORT A ZÁBAVA: bazény so sladkou vodou pre dospelých aj deti, ležadlá a slnečníky k dispozícii, plážový volejbal, prenájom bicyklov, fitnes v susednom hoteli Pineta, klienti môžu využívať vnútorný bazén v hoteli Pineta mimo sezóny,  detské ihrisko, v neďalekom športovom centre Porto Sole tenis, stolný tenis, minigolf, ihrisko pre volejbal, basketbal, hádzanú, malý futbal, potápačská základňa. Animácie pre dospelých - aerobik, aqua aerobik, zumba, športové súťaže, mini klub pre deti 4-11 r. každý deň okrem soboty v ranných i popoludňajších hodinách, večer mini disko, mini miss a mister, talentové show programy, večerné programy so živou hudbou, folklórne predstavenia, klapy, party pri bazéne.

Naša ponuka


Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »