Villa Viktory

Destinácia: Chorvátsko, Istria, Umag
Kód zájazdu: 1150544
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Villa Viktory

TV domáce zviera chladnička,minibar gril, ohnisko tenis parkovisko vodné športy na pláži internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 1 km
Vzdialenosť od pláže: 300 m

Villa Viktory sa nachádza v malom letovisku Punta pri meste Umag, na pobreží Jadranského mora. Ponúka moderne zariadené klimatizované apartmány s balkónom a vonkajší bazén. Parkovanie je možné v blízkosti vily. Vo všetkých apartmánoch je k dispozícii kompletne vybavená kuchyňa s kuchynským riadom, mikrovlnnou rúrou a jedálenským kútom. V každej obývacej izbe sú k dispozícii rozkladacie pohovky a satelitná TV. V moderných kúpeľniach sú pripravené toaletné potreby.


apt A4  40m2 - má spálňu, obývaciu miestnosť s vybaveným kuchynským kútom a rozkladacím gaučom pre 2 osoby, SAT / TV, kúpeľňu, klimatizáciu, balkón, WI-FI.

apt B4  45m2 - má spálňu, obývaciu miestnosť s rozkladacím gaučom pre 2 osoby, samostatná kuchyňa, SAT / TV, kúpeľňu, klimatizáciu, balkón, WI-FI.


Vlastné pokrmy si môžete pripraviť na grile priamo na mieste. Villa Viktory je vzdialená 300 metrov od pláže a 1 km od centra mesta Umag. V bezprostrednej blízkosti vily nájdete reštaurácie, obchody a kaviarne. Počas pobytu môžete objavovať krásy historického centra mesta.

Tenisové kurty cca 800 m

Naša ponuka


Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »