Potos Sun

Potos Sun- budova - letecký, autobusový zájazd  (Thasos, Potos) Potos Sun- budova - letecký a autobusový zájazd,  (Thasos, Potos) Potos Sun- budova - letecký a autobusový zájazd  (Thasos, Potos) Potos Sun- izba - letecký a autobusový zájazd  (Thasos, Potos) Potos Sun- kúpeľňa - letecký a autobusový zájazd  (Thasos, Potos) Potos Sun- izba - letecký a autobusový zájazd  (Thasos, Potos) Potos Sun- izba - letecký a autobusový zájazd  (Thasos, Potos) Potos Sun- kuchynský kút- letecký a autobusový zájazd  (Thasos, Potos) Potos Sun- izba - letecký a autobusový zájazd  (Thasos, Potos) Potos Sun- izba - letecký a autobusový zájazd  (Thasos, Potos) Potos Sun- terasa - leteckýa autobusový zájazd  (Thasos, Potos) Potos Sun- budova - letecký a autobusový zájazd  (Thasos, Potos) Potos Sun pláž Potos-letecký a autobusový zájjazd  (Thasos Potos) Potos Sun pláž Potos -letecký a autobusový zájazd  (Thasos Potos) Potos Sun pláž Potos - letecký a autobusový zájazd  (Thassos Potos ) Potos Sun promenáda -letecký a autobusový zajazd  (Thasos Potos ) Potos Sun pláž - letecý a autobusový zájazd CK Turacnar (Thassos Potos) Potos Sun prístav Keramoti - letecký a autobusový zájazd  (Thasos Potos ) Potos Sun prístav Limenas - letecký a autobusový zájazd  (Thasos Potos ) Potos Sun- pláž Potos  - letecký a autobusový zájazd  (Thassos Potos ) Potos Sun Paradise Beach 12 km od Potosu - leteckýa autobusový  zájazd  (Thassos Potos ) Potos Sun- pláž Potos  - letecký a autobusový zájazd  (Thassos Potos ) Potos Sun- pláž Pefkari- letecký a autobusový zájazd  (Thassos Potos ) Potos Sun- Thassos - letecký a autobusový zájazd  (Thassos Potos ) Potos Sun- Thassos - letecký a autobusový zájazd  (Thassos Potos ) Potos Sun- Thassos - letecký a autobusový zájazd  (Thassos Potos ) Potos Sun- pláž Aliki - letecký a autobusový zájazd  (Thassos Potos ) Potos Sun- pláž Aliki - letecký a autobusový zájazd  (Thassos Potos ) Potos Sun- pláž Aliki - letecký a autobusový zájazd  (Thassos Potos ) Potos Sun- pláž Psili amos  - letecký a autobusový zájazd  (Thassos Potos )
Destinácia: Grécko, Thasos, Potos
Kód zájazdu: 1269127
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Potos Sun

TV nákupná pasáž chladnička,minibar lekáreň lekárska služba kaderníctvo diskotéka parkovisko plážový servis bar na pláži piesočnatá pláž internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 200 m
Vzdialenosť od letiska: 18 km
Vzdialenosť od pláže: 70 m
Rýchly popis:

Dom po rekonštrukcii v príjemnom prostredí, neďaleko centra strediska. Jeho skvelá poloha ponúka klientom možnosti nákupov, príjemných prechádzok i zábavy. Pre klientov, cestujúcich vlastným autom je k dispozícii bezplatné parkovisko.



Poloha:
70 m od pláže, obkolesený zelenou záhradou.

Ubytovanie:
moderne zariadené klimatizované štúdiá pre 2-3 osoby pozostávajú z jednej miestnosti s dvomi, prípadne tromi lôžkami, kúpeľne so sprchou a WC sú vybavené toaletným papierom, tekutým mydlom a uterákmi (nie plážové uteráky). V štúdiách sa nachádza kuchynský kút s chladničkou (kuchynská linka, elektrický varič, rýchlovarná kanvica, základný kuchynský riad). Štúdiá majú TV a Wi-Fi pripojenie zdarma v celom objekte, balkón, alebo terasu so záhradným posedením. Kllimatizácia v cene.

Stravovanie:
bez stravy, možnosť doobjednať si večere alebo polpenziu. Řaňajky formou bufetových stolov,večere výber z menu. Strava sa podáva v gréckej taverne, ktorá je známa svojou domácou a chutnou kuchyňou.

Pláž:
piesočnatá s pozvoľným vstupom do mora, slnečníky, ležadlá a vodné športy za poplatok, alebo konzumné v plážových baroch.V zálive sa nachádza niekoľko ďalších pláží vzdialených 5-15 minút chôdze.

Doprava:
letecká, autobusová, individuálna

V cene je zahrnuté:
V cene je zahrnuté pri leteckej doprave: 7 x ubytovanie s príslušnými službami, letecká doprava Bratislava - Kavala - Bratislava, služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci). Pri autobusovej doprave:: cene je zahrnuté: 9, resp. 12x ubytovanie v štúdiách bez stravy, záverečné upratovanie, posteľná bielizeň a uteráky, služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci). 

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky pre leteckú dopravu: servisné poplatky pre osoby nad 2 roky 195 EUR, pre osoby do 2 rokov 50 EUR, palivový a emisný príplatok pre osoby od 2 rokov 25 EUR. Ostatné doplatky pri leteckej, resp. individuálnej doprave na 7 nocí:  7x večera 120 EUR/ osoba, 7x polpenzia 185 EUR/osoba. Pre autobusovú dopravu:  Doprava: LUX BUS 170 EUR/osoba, trajekt 25 EUR/osoba, miestenka 10 EUR/osoba, príplatok za samostatnú dopravu bez ubytovania 35 EUR/osoba, príplatok za spojenie dvoch po sebe idúcich turnusov 50 EUR/osoba. Príplatok za dvojsedadlo 100 EUR/osoba. Povinné príplatky: pobytová taxa osoba od 2 rokov 15 EUR pre zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou, palivový a emisný príplatok pre autobusovú dopravu 5 EUR/osoba. Ostatné doplatky:  9x večera 155 EUR/osoba, 12x večera 205 EUR/osoba, 9x polpenzia 240 EUR/osoba, 12x polpenzia 320 EUR/ osoba. Nástupné miesta: BA, PO, KE - bez poplatku, NR, TT - 10 EUR,  NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM, RK,LM 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA, MT, PU - 25 EUR, PP, MI, HE, VT- 18 EUR. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo PLUS 4,70 EUR/os./deň, poistenie asistenčných služieb k motorovému vozidlu 2,20 EUR/deň.

Typ stravy:
bez stravy

Informácie o krajine a stredisku:
hlavné mesto ostrova Thasos: Limenas Thasos        
počet obyvateľov: 16 000       
Rozloha: 381 km2         
časový posun: +1 hodina        
doba letu: cca 1 hod. 35 min.         
mena: euro           
úradný jazyk: grécky
THASOS Pohostinnosť spojená s hrou slnečných lúčov na modrej hladine, nemiznúci úsmev na tvárach domorodých obyvateľov, posedenia v tavernách s výhľadom na more, ktoré lákajú vôňou miestnych špecialít, romantické večery, neviazaná zábava v tanečných kluboch, osviežujúce nápoje v baroch a tradičné grécke jedlá – to sú prázdniny na Thasose. Thasos má úžasné pobrežie, ktoré lemuje hlavná cesta okolo celého ostrova, kdekoľvek zastavíte, vždy je to príjemné miesto či už na relax, plávanie, športovanie alebo potápanie, ponúknu sa vám nádherné pohľady na okolitú panorámu. Na ostrove nájdete jedinečné pláže a miesta, ktoré stoja za návštevu a malebné zálivy s priezračnou, čistou vodou vám pohladia dušu. Ak si požičiate auto, okrem pláží v našich letoviskách, môžete navštíviť aj ďalšie pláže. Väčšina z nich má Modrú vlajku. Letecké zájazdy odlietajú z Bratislavy na letisko Megas Alexandros Kavala. Let trvá približne 1 hod. 35 min. Cesta autobusom zo Slovenska na ostrov Thassos trvá približne 24 hod. vrátane trajektu z prístavu Keramoti do prístavu Limenas.
POTOS Prímorské stredisko s čulým ruchom na juhu ostrova, približne 5 km od Limenarie. Je obľúbené pre svoju príjemnú atmosféru, ktorú dotvára množstvo taverien, cukrární, kaviarní, obchodíkov so suvenírmi priamo na plážovej promenáde. V stredisku nájdeme tiež zlatníctvo, kaderníctvo, fotoslužbu, požičovne áut a motoriek. Pláže sú prevažne pieskové s drobnými kamienkami, na niektorých miestach štrkovo-pieskové. Limenas Keramoti Kavala Athos Grécko Stredozemné more THASOS Panagia Theologos Kastro LIMENARIA TRIPITI PEFKARI POTOS THASOS      


Fakultatívne výlety:

Okruh ostrovom – vydajte sa za poznaním „zeleného smaragdu“ uprostred Egejského mora. Fakultatívny výlet okolo ostrova ponúka možnosť navštíviť všetky zaujímavé miesta, obdivovať prírodné krásy ostrova. Celodenný výlet autobusom so sprievodcom po okružnej ceste okolo ostrova.
Výlet loďou – plavba po najkrajších plážach a zákutiach juhovýchodného pobrežia s celodenným občerstvením. Loď zastavuje vo viacerých prekrásnych lagúnach, v ktorých sa môžete okúpať.
Jeep Safari – výlet na terénnych autách do hôr. Zastávky na miestach s nádhernými panoramatickými výhľadmi.
Grécky večer – celovečerná zábava v starobylom mestečku THEOLOGOS, ktoré bolo kedysi hlavným mestom ostrova. Večerná prehliadka mesta s návštevou tradičnej taverny, podáva sa večera formou bufetových stolov, celovečerný folklórny program.


Naša ponuka


Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »