Miláno - Mesto módy

Miláno - Mesto módy, poznávací zájazd Hrad Castello Sforzesco Katedrála Duomo v Miláne Hrad Castello Sforzesco Architektúra a pamiatky v Miláne Architektúra a pamiatky v Miláne Architektúra a pamiatky v Miláne Architektúra a pamiatky v Miláne Architektúra a pamiatky v Miláne Miláno - Mesto módy, poznávací zájazd Miláno - Mesto módy, poznávací zájazd Architektúra a pamiatky v Miláne Nákupy v Miláne, poznávací zájazd, Taliansko Galéria Vittorio Emanuele, Miláno, poznávací zájazd, Taliansko Galéria Vittorio Emanuele, Miláno, poznávací zájazd, Taliansko Námestie Piazza Duomo, Miláno, poznávací zájazd, Taliansko Galéria Vittorio Emanuele, Miláno, poznávací zájazd, Taliansko Architektúra a pamiatky v Miláne Architektúra a pamiatky v Miláne
Destinácia: Taliansko, Lombardia (Miláno), Miláno (Milan)
Kód zájazdu: 1285410
Cena od: 624,15 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Eurovíkendy
Nákupy

Výber termínu

13.12.2024 3 dni First Minute 624,15 € +0 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Úvod:
3-dňový letecký zájazd

Perex:
Vďaka módnym butikom prestížnych svetových značiek je Miláno známe ako mesto módy a luxusné nákupné centrum. Mesto má však aj nádherné historické centrum, ktorému dominuje katedrála Duomo, zaujímavý hrad Castello Sforzesco s obrovskými záhradami a jazierkami, slávne divadlo La Scala, či obraz Posledná večera od Leonarda Da Vinciho v kostole Santa Maria delle Grazie.

1. deň:
Odchod z Bratislavy do Viedne, odlet do Milána, transfer do hotela, ubytovanie. Prvý kontakt s „Mekkou módy“ získame pri prechádzke mestom.

2. deň:
Raňajky. Dnes spoznáme najdôležitejšie milánske pamiatky - impozantnú Katedrálu na Piazza Duomo, ktorej strecha ponúka možnosť pokochať sa pohľadom na mesto z vtáčej perspektívy, známu Galériu Viktora Emanuela, kráľovský palác, Palazzo dei Giureconsulti, Palazzo della Regione, mestskú radnicu, či najväčšie a najslávnejšie divadlo La Scala, ktoré bolo založené z vôle vládkyne Márie Terézie, po zbúraní vojvodského divadla v roku 1776. Súčasťou budovy je i Divadelné múzeum malieb, sôch a kostýmov, viažúcich sa k histórii divadla. Milovníci umenia budú môcť navštíviť obrazáreň Pinacoteca di Brera a skutoční fajnšmekri si pri návšteve Milána určite nenechajú ujsť návštevu kostola Santa Maria delle Grazie, kde možno obdivovať fresku s názvom Posledná večera od svetoznámeho umelca Leonarda da Vinci (fakultatívne), pochádzajúcu z konca 15. storočia. Návrat na ubytovanie.

3. deň:
Dnešný deň zasvätíme nakupovaniu. Z výkladov na nás budú číhať zvučné značky ako Prada, Cavalli, Giorgio Armani, Versace, Dolce & Gabbana, Exté, Ferragamo, Gucci, Missoni, Prada, Trussardi, Valentino, Vuitton a ďalšie. Sprievodca nás zavedie na najvýhodnejšie a najvychytenejšie miesta na nakupovanie - Quadrilateral, Via Sant´ Andrea, Via Monzani. Po výdatných a dúfajme aj úspešných nákupoch zostane čas na výbornú taliansku kávu. Transfer na letisko, odlet do Viedne a následne transfer do Bratislavy.


Ubytovanie:
2 x v hoteli 3*.

Stravovanie:
2x raňajky.


Doprava:
Letecká.

Celková cena zahŕňa:
Leteckú dopravu Viedeň - Miláno - Viedeň, servisné poplatky, transfer Bratislava - Viedeň - Bratislava, transfer letisko - hotel - letisko, 2 x ubytovanie v hoteli 3* s raňajkami, sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za 1/1 izbu, prepravu počas pobytu v Miláne, vstupy, pobytovú taxu, cestovné poistenie.


Miláno

Naša ponuka


Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,25 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,70 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »