Rezidencia Marilleva 1400

Časť apartmánového komplexu Marilleva 1400 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Pohľad z diaľky na komplex Marilleva 1400 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Pohľad do spálne Marilleva 1400 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Pohľad do interiérov apartmánov Marilleva 1400 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.s Lanovka pri apartmánoch Marilleva 1400 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Byt typu MONO 4 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Byt typu MONO 4 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Byt typu MONO 2 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk 2-podlažný byt typu BILO 4/5 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk 2-podlažný byt typu BILO 4/5 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk 2-podlažný byt typu BILO 4/5 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Byt typu BILO 6 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Byt typu BILO 4 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Lyžiari na svahoch strediska Marilleva 1400  (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Byt typu BILO 4 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Byt typu BILO 4 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Relax po dobrej lyžovačke  (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Lanovka v stredisku Marilleva 1400  (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk
Destinácia: Taliansko, Trentino-Alto Adige, Val di Sole - Marilleva 1400
Kód zájazdu: 1302396
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Lyžiarske zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Rezidencia Marilleva 1400

lyžiarska škola bankomat lekáreň lekárska služba parkovisko detská postieľka
Vzdialenosť od zjazdovky: 0 m

Poloha:
Rezidencia Marilleva 1400 sa nachádza na najvýhodnejšom mieste rovnomenného strediska priamo u kabínovej a sedačkovej lanovky na konci zjazdoviek. Tieto sú pritom napojené na ďalšie zjazdovky nielen strediska Marilleva 1400, ale aj susediacich a lyžiarsky prepojených stredísk Folgarida a Madonna di Campiglio. Spojením týchto stredísk má lyžiar k dispozícii celkom 140 km navzájom prepojených zjazdoviek všetkých obtiažností.
Rezidenčný komplex je celkom slušne vybavený a ponúka lyžiarsku školu, požičovňu lyžiarskeho výstroja, lekársku službu aj lekáreň, obchody s potravinami ale aj so športovým tovarom, bankomat, pizzeriu, reštaurácie a bary a aj informačné centrum.

Popis ubytovaní:
Ubytovania disponujú kuchynským kútom so základným vybavením na vlastnú prípravu stravy a vlastným sociálnym zariadením. Poschodová posteľ je tu obvyklým javom a využíva sa ako plnohodnotné lôžka. Jednotlivé priestory v bytoch nemusia byť oddelené pevnou stenou. Apartmány môžu, ale aj nemusia mať balkón.
Parkovanie je možné spravidla pri rezidencii.
Štúdio obsadené 3 alebo 2 osobami (označenie partnera MONO 2+1): 1 izba s kuchynským, jedálenským kútom, rozkladacou posteľou, kúpeľňa.
Apartmán obsadený 3-4 osobami (označenie partnera BILO 3/4): obývacia izba s kuchynským, jedálenským kútom a rozkladacou posteľou (2 osoby), izba s poschodovou posteľou (2 osoby), kúpeľňa s vaňou alebo sprchou. Izby oddelené posuvnou stenou alebo nábytkom.
Apartmán obsadený 3-4 osobami (označenie partnera BILO 4/5): obývacia izba s kuchynským, jedálenským kútom, izba s manželskou posteľou (2 osoby), izba s poschodovou posteľou a samostatnou posteľou (3 osoby), kúpeľňa. Izby čiastočne oddelené posuvnou stenou alebo nábytkom, alebo s mezanínom.
Apartmán 6 obsadený 6, 5 alebo 4 osobami (označenie partnera: BILO 4+2): obývacia izba s kuchynským, jedálenským kútom a samostatnou a rozkladacou posteľou alebo rozkladacou pohovkou a poschodovou posteľou (3-4 osoby), izba pre 2 osoby (2 osoby), kúpeľňa. Izby čiastočne  oddelené posuvnou stenou alebo nábytkom.
Apartmán 6 obsadený 6, 5 alebo 4 osobami (označenie partnera: Trilo 6): obývacia izba s kuchynským, jedálenským kútom a rozkladacou posteľou, 2 x izba pre 2 osoby (2 osoby), kúpeľňa. Izby čiastočne  oddelené posuvnou stenou alebo nábytkom.
Apartmán 6 obsadený 6, 5 alebo 4 osobami (označenie partnera: Duplex 6+1): 1. podlažie: kuchynka s jedálenským kútom a 1 lôžkom (1 osoba), 2. podlažie: 2 izby s 2 posteľami (4 osoby), poschodová posteľ v chodbe (2 osoby), kúpeľňa. Izby čiastočne oddelené posuvnou stenou alebo nábytkom.

Stravovanie:
bez stravy


Služby v cene zájazdu
Ubytovanie (príchody 16-19 hod., odchody 8-9,30 hod.)
Spotreba energií
Lyžiarska permanentka Marilleva-Forgarida na 6 dní (za príplatok možná rozšírená Skiarea Campiglio)


Služby za povinný príplatok
Vratná kaucia vo výške 100 € /apartmán (hotovosť)
Záverečné upratanie apartmánu (okrem kuchyne), kuchyňa musí ostať čistá (varná plocha a umyté riady vyložené na stôl), prikrývky poskladané, smeti vynesené: 50 € /Mono, 60 € /Bilo, Duplex 5, 70 € /Trilo, Quadri, Duplex 6-8
Pobytová taxa (1,00 € /os. od 15 rokov)


Služby za nepovinný príplatok (potrebné rezervovať pri objednávke)
Zapožičanie lyžiarskeho a snowboardového výstroja
Posteľná bielizeň, uteráky (10 € + 10 € /osoba)
Detská postieľka (25 € /týždeň).

Naša ponuka


Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »