Rezidencia Sole Alto

Destinácia: Taliansko, Trentino-Alto Adige, Val di Sole - Folgarida-Marilleva
Kód zájazdu: 1302614
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Lyžiarske zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Rezidencia Sole Alto

detská postieľka
Vzdialenosť od zjazdovky: 50 m

Poloha:
Rezidencia má výbornú polohu priamo pri zjazdovke. Nachádza sa v nadmorskej výške 1.500 m n.m., v peknom lesnom prostredí.

Vybavenosť a služby:
Služby v cene zájazdu
Ubytovanie (príchody 16-19 hod., odchody 8-9,30 hod.)
Lyžiarska permanentka Marilleva-Forgarida na 6 dní (za príplatok možná rozšírená Skiarea Campiglio)
Spotreba energií


Popis ubytovaní:
Ubytovanie je v  štandardných apartmánoch, ktoré disponujú kuchynským kútom so základným vybavením na vlastnú prípravu stravy a vlastným sociálnym zariadením. V apartmánoch je obvyklá aj poschodová resp. vyklápacia posteľ. Môžu, ale aj nemusia, mať balkón. Parkovanie je možné pri rezidencii. 
Štúdio obsadené 2-3 osobami (označenie partnera: MONO 2-3), 20 m2: 1 izba s rozkladacou posteľou pre 2 osoby (2 os.), kuchynka a jedálenská časť a 1 lôžko (nie vo všetkých), kúpeľňa s WC.
Apartmán 4 obsadený 4, 3 alebo 2 osobami (označenie partnera: BILO 4): obývacia spálňa s kuchynským a jedálenským kútom a rozkladacou posteľou pre 2 osoby (2 os.),  izba s poschodovou posteľou, kúpeľňa s vaňou. Izba je oddelené posuvnou stenou.
Apartmán 6 obsadený 6, 5, 4 alebo 3 osobami (označenie partnera: BILO 4-6), 48 m2: obývacia spálňa s kuchynským a jedálenským kútom a rozkladacou posteľou pre 2 osoby (2 os.), izba s poschodovou posteľou (2 os.) alebo poschodová posteľ v obývacej spálni a izba s 2 lôžkami, kúpeľňa s vaňou. Izba je oddelené posuvnou stenou.
Apartmán 6 obsadený 6, 5 alebo 4 osobami (označenie partnera: TRILO 6): apartmán na dvoch podlažiach. Prízemie: obývacia spálňa s kuchynským a jedálenským kútom a rozkladacou posteľou pre 2 osoby (2 os.), alebo dve samostatné postele. Balkón. Poschodie: izba s manželskou posteľou, druhý priestor s poschodovou posteľou (2 os.), kúpeľňa s WC. 

Stravovanie:
Vlastné.


Služby za povinný príplatok
Vratná kaucia (100 € /apartmán, hotovosť)
Záverečné upratanie apartmánu (okrem kuchyne), kuchyňa musí ostať čistá - varná plocha a umyté riady vyložené na stôl, prikrývky poskladané, smeti vynesené, 50 € /Mono, 60 € /Bilo, Duplex 5, 70 € /Trilo, Quadri, Duplex 6-8
Pobytová taxa (1,00 € /os. od 15 rokov /deň)
Služby za nepovinný príplatok
Zapožičanie lyžiarskeho a snowboardového výstroja
Posteľná bielizeňuteráky (10 € + 10 € /osoba)
Detská postieľka (25 € /týždeň)



Naša ponuka


Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »