Zájazd do Benátok a k moru

Destinácia: Taliansko, Veneto (oblasť Benátok), Benátky (Venezia)
Kód zájazdu: 1303540
Cena od: 99 €
Príplatky od: 10 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

26.07.2024 3 dni First Minute 99 € +10 € autobusová

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Vyberte sa na romantický zájazd do Benátok a popritom si vychutnajte more, slnko a oddych v obľúbenom talianskom letovisku Lido di Jesolo, ktoré patrí k najväčším a najlepšie vybaveným strediskám benátskej oblasti s takmer pätnásťkilometrovou piesočnatou plážou. 

Program:                                         
1.deň:

odchod autobusom zo Slovenska vo večerných hodinách. 

2.deň:

ráno príchod do talianskeho prístavu Punta Sabbioni ( približne o 7:00 hod. ), odkiaľ sa loďkou dopravíte do Benátok, okúzľujúceho mesta kanálov, mostov, gondol a masiek, ktorých je v Benátkach dosť i mimo karnevalu. 
Benátky Vás očaria na prvý pohľad. Zamierite na námestie Piazza San Marco, ktoré je srdcom mesta a Napoleon ho nazval ,, najelegantnejší salón Európy ". Uvidíte Baziliku sv. Marka, ktorá patrí k najstarším kostolom v Benátkach. Dominantou námestia je Zvonica sv. Marka, ktorá v minulosti plnila rôznu funkciu. Slúžila ako maják, pranier aj väznica. Jej zvony oznamovali dôležité udalosti začiatok a koniec pracovného dňa, smrť dóžu, popravy, príchod kupeckých lodí,... Uvidíte aj slávny Dóžov palác, sídlo benátskych dóžov ( vládcov).
Symbolom Benátok je krásny most Ponte di Rialto, ktorý patrí k najfotografickejším mostom sveta. Je z neho nádherný pohľad na veľkú časť Canala Grande. Most je z väčšej časti krytý a nachádzajú sa na ňom malé  obchodíky. V minulosti bol jedným z najdôležitejších obchodných centier v Európe.
V popoludní odchod z Benátok do obľúbeného prímorského letoviska, kde si budete môcť vychutnať more, slnko a zábavu. Nielen večer, ale aj cez deň je tu pulzujúci život a nudiť sa určite nebudete.
Široká pláž so zlatistým pieskom, množstvo zábavných atrakcií, kaviarničky, bary, reštaurácie… to všetko čaká práve na Vás. Večer odchod na Slovensko približne o 22:00 hod..

3.deň: 

príchod na Slovensko v ranných hodinách.

Približné časy odchodov z jednotlivých nástupných miest:
Nitra - cca o 19:30 hod.
Sereď - cca o 20:00 hod.
Trnava - cca o 20:15 hod.
Bratislava - cca o 21:00 hod.

Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
služby overeného sprievodcu
prehliadku Benátok
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka  7 € / osoba ( môžete si vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť , kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...)
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň
nástupné miesta: 
Bratislava – bez príplatku
Nitra 9 € /osoba ( garantovaný zvoz )
Sereď 9 € /osoba ( garantovaný zvoz )
Trnava 9 € /osoba ( garantovaný zvoz )
Všetky nástupné miesta budú realizované.
lodný lístok  cca 22 € /osoba ( platí aj na ostrovy Murano a Burano )
povinný vstupný poplatok turistického autobusu do Benátok rozpočítaný na každého cestujúceho 10 € /osoba 
palivový príplatok 10 € / osoba ( v dôsledku zvýšenia pohonných hmôt )
Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Benátky

Naša ponuka


Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »