Belgicko a Holandsko

Belgicko3 Belgicko4 Belgicko3 Belgicko1 Belgicko1 Belgicko Belgicko2
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1325204
Cena od: 599 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

08.07.2024 6 dní First Minute 599 € +0 € autobusová
02.09.2024 6 dní First Minute 599 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis:
Brusel • Bruggy • Antverpy • Giethoorn • Enkhuizen • Rotterdam • Zaanse Schans • Amsterdam

Program:
1. deň:
odchod zo Slovenska v ranných hodinách NON STOP cez Rakúsko a Nemecko, vo večerných hodinách príchod do Belgicka, ubytovanie.

2. deň:
raňajky, presun do hlavného mesta Belgicka – Bruselu. Prehliadka mesta, hlavné námestie (UNESCO) s cechovými domami a impozantnou radnicou, katedrála sv. Michala, Kráľovský palác. Presun do mesta Bruggy (UNESCO) – námestie De Markt, radnica, katedrála, ubytovanie.

3. deň:
raňajky, návšteva belgického mesta Antverpy s druhým najväčším prístavom v Európe, prehliadka centra - Grote Markt s renesančnou radnicou, katedrála Panny Márie s obrazom od Rubensa, cechové domy. Presun do Rotterdamu - návšteva najväčšieho prístavu v Európe, prehliadka centra mesta s unikátnou tržnicou a typickými domčekmi Kubushuizen. Pokračovanie do prímorského strediska Scheveningen – prímorská časť mesta Den Haag je vyhľadávaným strediskom s piesočnatými plážami, ubytovanie.

4. deň:
raňajky, presun do mestečka Giethoorn, stredom ktorého vedie hlavná komunikácia – gracht. Presun po hrádzi Houtribdijk, ktorá spája mestá Lelystad a Enkhuizen. Návšteva mesta Enkhuizen s typickou holandskou architektúrou a zachovalými stavbami, ubytovanie.

5. deň:
raňajky, návšteva dedinky „živého“ skanzenu Zaanse Schans s obchodíkmi, obytnými domami, ukážkou výroby syrov a drevákov. Presun do Amsterdamu – prehliadka historického centra mesta s námestím Dam, hlavná trieda Damrak, kvetinový trh, možnosť plavby loďou po amsterdamských grachtoch a návštevy Rembrantovho domu. Vo večerných hodinách odchod autobusom NON STOP na Slovensko.

6. deň:
v popoludňajších hodinách príchod na Slovensko.


Stravovanie:
raňajky

Doprava:
autobusová

Poznámky:
Ceny vstupov sú orientačné, počas roka sa môžu meniť.

Naša ponuka


Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »