Amsterdam KLASIK

Destinácia: Holandsko, Severný Holland (Amsterdam), Amsterdam
Kód zájazdu: 1327321
Cena od: 599 €
Príplatky od: 211 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

28.09.2024 4 dni First Minute 599 € +211 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Program:
1.deň
odlet z Viedne (9091* z Budapešti) do Amsterdamu, presun do hotela. Popoludní prehliadka pamätihodností mesta v historickom centre, kde sa odohrala väčšina dramatických momentov v dejinách Holandska. Na námesti Dam uvidíme Kráľovský palác (pôvodne mestská radnica), ďalej Kostol Nieuwe Kerk (miesto korunovácie a svadieb holandských kráľov) a budovu starej burzy. Návrat do hotela a nocľah.

2.deň
raňajky, dnes pokračujeme v prehliadke mesta, počas ktorej uvidíme významný symbol mesta - kostol Oude Kerk (známy aj ako Kostol sv. Mikuláša), navštívime Nieuwmarkt s populárnym trhom so starožitnosťami a zastavíme sa pri budove Waag (najstarší zachovaný hradný objekt mesta), v minulosti miesto verejných popráv, ako i pri múzeu voskových figurín Madame Tussaud´s. V prípade záujmu v podvečer zavítame aj do štvrte červených svetiel. Návrat do hotela a nocľah.

3.deň
raňajky, dnes sa vydáme vlakom do dedinky Zaanse Schans, kde si pozrieme skanzen s veternými mlynmi a typickými rybárskymi domčekmi, výrobu drevákov a rôznych úžitkových predmetov. Uvidíme výrobu syra s možnosťou ochutnávky a nákupu. Návrat vlakom do Amsterdamu, individuálne voľno, možnosť plavby loďou po grachtoch. Večer návrat do hotela a nocľah.

4.deň
raňajky, dopoludnia navštívime kvetinový trh, prejdeme sa po Rembrandtovom námestí s domom kde umelec žil a tvoril. Možnosť individuálnej návštevy múzea Vincenta van Gogha, Rijksmuseum, resp. diamantových dielní. Transfer na letisko, odlet do Viedne, resp. Budapešti.

Ubytovanie:
3 x v izbách s vlastným príslušenstvom (sprcha a WC) v 2*/3* hoteli v širšom centre Amsterdamu, resp. v oblasti letiska.

Stravovanie:
3 x kontinentálne raňajky.

Doprava:
Letecká doprava » Viedeň - Amsterdam a späť, v 9091* Budapešť - Amsterdam a späť.

Ostatné:
transfer v Amsterdame z letiska do hotela a späť, služby slovenského alebo českého sprievodcu CK, program podľa popisu bez vstupov a lístkov na MHD a vlak, DPH.

Povinné príplatky:
letiskové, bezpečnostné a servisné poplatky 199 €/os., City tax v Amsterdame 4 € /os./noc.

Priplatky:
za jednolôžkovú izbu 180 €, transfer z Bratislavy na letisko Viedeň a späť 25 €/os.

Poznámka:
Prehliadky v rámci programu sú peši, alebo s využitím MHD, resp. vlakov. Cestovné lístky si kúpite podľa informácií od sprievodcu. V 9091*a 9092*namiesto programu 1. alebo 4. dňa navštívime kvetinové parky Keukenhof (vstupné cca 25-30 €). Tu vás očaria nádherné záhony tulipánov od výmyslu sveta, parky, nevídané expozície a aranžmány kvetov. Jednoducho krása.

Amsterdam

Naša ponuka


Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »