"Uhudler" a iné zaujímavosti Burgenlandu

Zaujímavosti Burgenlandu, poznávací zájazd, Rakúsko Zaujímavosti Burgenlandu, poznávací zájazd, Rakúsko Zaujímavosti Burgenlandu, poznávací zájazd, Rakúsko Zaujímavosti Burgenlandu, poznávací zájazd, Rakúsko Zaujímavosti Burgenlandu, poznávací zájazd, Rakúsko Zaujímavosti Burgenlandu, poznávací zájazd, Rakúsko Zaujímavosti Burgenlandu, poznávací zájazd, Rakúsko Zaujímavosti Burgenlandu, poznávací zájazd, Rakúsko
Destinácia: Rakúsko, Burgenland
Kód zájazdu: 1328105
Cena od: 48 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy
Gastro

Výber termínu

05.10.2024 1 deň First Minute 48 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
Najstarší hrad Burgenlandu v meste Güssing, pamiatkovo chránené pivničky v Heiligenbrunne, raritné víno Uhudler v Moschendorfe, prehliadka výrobne belgických praliniek v kúpeľoch Tatzmannsdorf.

1. deň:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách (z Bratislavy o 07:00 h) do južného Burgenlandu. Prvou zastávkou bude mesto Güssing, ktorého hlavnou atrakciou je najstarší hrad Burgenlandu s gotickou hradnou kaplnkou, hradným múzeom, reštauráciou a vinotékou. K hradu postavenom na vyhasnutom vulkanickom kopci premáva lanovka. Pokračovanie do dedinky Heiligenbrunn, kde vo štvrti vínnych pivníc nájdeme asi 100 historických, pamiatkovo chránených pivničiek tzv. Kellerstöckl, postavených z dreva a hliny a pokrytých slamou. Ochutnávka raritného vína Uhudler. Poslednou zastávkou výletu sú známe kúpele Bad Tatzmannsdorf, kde sa nachádza aj výrobňa pravých belgických praliniek „SPIEGEL“. V rodinnom podniku sa vyrobí denne asi 50 druhov praliniek a možno tu ochutnať skutočne netradičné kreácie ako napr. pralinky plnené vínom Uhudler. Návrat na Slovensko s príchodom do Bratislavy vo večerných hodinách  (cca o 21:00 h).

Doprava:
Autokar.

Poznámka:
Zmena programu vyhradená.

Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za miestenku. Vstupy. Lanovku. Ochutnávka vína. Ochutnávku v pralinkárni. Cestovné poistenie.

Naša ponuka


Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »