Baskicko, Kantábria, Astúria, Galícia + Porto

/uploads/usr/10872/zajazdy/zelene_spanielsko/cover/zele_spanielsko_cover.jpg Las Arenas, pohľad na Bilbao zo slávneho Biskajského mosta. Foto: Archív BUBO Po vzhliadnutí Guggenheimovho múzea budete ohromení. Zrejme najväčšie dielo skvelého architekta Fran Večerné výhľady a zlatistý západ slnka na tejto úžasnej stavbe. Foto: Archív BUBO Strmé hory, veľké údolia, zelené svahy, silné rieky, ale aj detaily. Foto: Archív BUBO Dych vyrážajúce detaily tejto nádhernej modernej architektúry v spojení s moderným umením. Foto: Nik Stará štvrť centra Bilbao, Begoa a Mallona.  
Foto: Archív BUBO Farebné lodičky v Biskajskom zálive v Bilbau pritiahnu naše fotoaparáty. 
Foto: Archív BUBO Jeden z najslávnejších mostov, postavený v roku 1893 žiakom Gustava Eiffela je pod patronátom UNESCO Začína naša cesta príjemným pobrežím Zeleného Španielska. Foto: Nikola Deckous - BUBO Neskutočné výhľady smerom od pobrežia do vnútrozemia krajiny. Foto: Nikola Deckous - BUBO Cesta Kantábriou je cesta krásnou zelenou krajinou. Foto: Archív BUBO Palacio de la Magdalena na polostrovčeku v meste Santander, ktoré je hlavným mestom Kantábrie. Foto: Hlavné mesto Kantábrie Santander a ďalšia ukážka neskutočnej modernej architektúry v podobne Centro Najznámejšie jaskyne s prehistorickými maľbami v Altamira. Foto: Archív BUBO Altamira je snom cestovateľov. Najstaršia galéria, v akej ste kedy boli. Foto: Archív BUBO Pikantná chobotnica je miestnou klasikou a je to jednoduchý ale úžasný recept. 
Foto: Ľuboš Fellner Prichádzame k jednej z najznámejších stavieb mestečka Comillas. Foto: Ľuboš Fellner Palacio de Sobrellano s jednoduchou konštrukciou a nádhernými prvkami gotiky. Foto: Ľuboš Fellner — V tejto časti Španielska sa nepije víno. Uhádnete čím sú naplnené tieto sudy? Foto: Archív BUBO Dnešný večer strávime v mestečku Oviedo. Nezabudnite, že v Oviede sa pije sider. Foto: Archív BUBO Predaj syrov a salám v centre Ovieda. Foto: Archív BUBO Kvalitné lokálne produkty si budeme užívať na každom kúsku našej cesty. Foto: Nikola Deckous - BUBO Prichádzame do samotného srdca mestečka Oviedo. Plaza Escandalera a naše prvé fotografie. Foto: Arch Západ slnka a príjemný večer pri dobrom sideri a kozom syre. Foto: Archív BUBO Údajne najkrajšia vyhliadka na mesto je od Iglesia de Santa María del Naranco, ktorý bol postavený a Ak sa bude dať nakukneme aj do pôsobivej gotickej katedrály San Salvador - UNESCO. Foto: Archív BUBO Práve odtiaľto z Ovieda sa kráľ Alfonso II (791-842) vydal overiť pozostatky svätého Jakuba. Foto: A Vôňa oceánu a prostredie nádhernej pláže Playa de As Catedrais. Foto: Ľuboš Fellner Ochutnajte aj chobotnicu na grile. Ak máte radi morské príšerky, budete nadšení, a ak nie, tak sa za Mierime k Herkulovej veži, majáku, ktorý je v prevádzke od 2. storočia. Foto: Ľuboš Fellner Krásne prostredie jedného z najslávnejších majákov sveta v A Coruňa. Herkulov maják bol vymodelovaný Mušle na bielom vínku. Dokonalé! Foto: Ľuboš Fellner — BUBO Santiago de Compostela je hlavné mesto európskych pútnikov. Tu končia všetky trasy legendárneho Cami Poznáte Jakubovu mušľu? Vďaka nej spoznáte pútnikov a jej symboly v Santiagu jednoducho nemôže chýba Santiago de Compostela nemá len Katedrálu, ale počas našej prehliadky uvidíte viac. Mesto v sebe skr Katedrála sv.Jakuba je najkrajším miestom celého Santiaga. Nespustíte z nej oči, pretože ste stále n Ochutnáte tradičné španielske Porto si zamilujete od prvého momentu, kedy sa v ňom ocitnete. Je to jedno z najkrajších miest v Eur Panoráma Porta patrí k najkrajším s akými sa v Portugalsku stretnete. Ak chcete ďalší zaujímavý pohľ Katedrála v Porte patrí medzi symboly mesta a počas našej prehliadky plnej zážitkov ju jednoducho ne Ikonický most Dom Luís I., bol koncom 19.storočia najdlhším mostom sveta. Nesie rukopis Gustava Eife V takýchto sudoch sa kedysi prepravovalo slávne portské víno po rieke Douro. V príjemnej štvrti si v Navštívime lokálne vínne pivnice a spravíme si ochutnávku najlepšieho Porta. Rozdiel medzi Tawny, Ru Aké by to bolo Porto bez drevených lodí a výhľadov na krásne mesto. Nábrežie bude patriť medzi vaše Kaviarne, bary a reštaurácie na nábreží patria k najživším miestam celého Porta. Večer sa zaplnia do Romantické uličky starého Porta budú rovnako lákavé ako slávne pamiatky. Len sa tak bezcieľne potulo Viete ako chutí Bacalhau? Sušená treska je ikonickým jedlom Portugalska a tento zájazd má aj svoj gu
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333537
Cena od: 2 100 €
Príplatky od: 276 €
Doprava: letecká
Termín: 24.09.2024 6/5 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83371992

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Kombinované pobyty
Gastro
Oviedo Typ ubytovania:
Španielsko, Asturia, Oviedo
Santiago de Compostela
Španielsko, Galícia, Santiago de Compostela
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Naša ponuka


Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »