Island pre rodiny

Zlatý vodopád Gullfoss sa skladá z dvoch kaskád, ktoré majú výšku 11 a 22 metrov. Rieka Hvítá tu vyt Jedno z najvýznamnejších miest Islandu, rodisko islandskej demokracie a vyhlásenia samostatnosti ost O gejzíroch a geotermálnej aktivite Islandu sa dozviete všetko. Vy si niečo zopakujete, čo to sa nov /uploads/covery_2019/island_family_cover.jpg Z vysokej veže Hallgrímovho kostola, ktorá slúži aj ako vyhliadková veža, sa vám naskytne krásny poh Farebné domčeky centra Reykjavíku spolu s ikonickou stavbou v podobe  Hallgrímovho kostola. 
foto?: Nesevernejšie hlavné mesto sveta a hrdí Islanďania, ktorí každoročne oslavujú 17. Júna svoj najväčší Na prvých trollov možno už narazíme v hlavnom meste. No nemusíte sa ich báť, deti majú radi. 
foto?: Vkusné spomienky na Island aj pre vaše deti v podobe plyšového papagája severu. 
foto?: Archív — BUB Reykjavík je super bezpečné mesto. Jazdí tu viac bicyklov než áut. Preneste sa do severskej rozprávk Keď vás omrzia ryby, dajte si najlepší hotdog v Európe. Ukážeme vám kde.
foto?: Ľuboš Fellner — BUBO Ulica Laugavergur, je hlavnou tepnou mesta na ktorej nájdete množstvo obchodíkov, reštaurácií, barov Islandskí Vikingovia na svojich lodiach doplávali až do Ameriky. Aj o nich si budeme rozprávať počas Reykjavík je mestom, ktoré je robené pre ľudí a vy sa v ňom budete cítiť veľmi dobre. Aj preto tu os Krajina, kde vstupy do obchodov strážia ľadoví medvedi. 
foto?: Denisa NOVOSADOVÁ — BUBO Hotel Fosshotel Reykjavík je kombináciou slušnej kvality a vynikajúcej polohy v srdci Reykjavíku. fo Tento štýlový hotel, ktorý je v súčasnosti najväčším na Islande, disponuje 16 poschodiami so skvelým Kontinentálna trhlina v Národnom parku ?ingvellir je jedným z najlepších miest, kde môžete pozorovať Unikátna sopečná krajina s trhlinami porastenými machom a priezračnou vodou jazera Thingvallavatn.
f Lávové polia a veľká časť krajiny je pokrytá mäkkým islandským machom. 
foto?: Robert TARABA— BUBO Islandský Geysir dal pomenovanie všetkým gejzírom sveta, dnes už iba drieme, no jeho mladší brat Str Seljalandsfoss je jedným z najznámejších a najobľúbenejších vodopádov Islandu a vy zistíte prečo. 
f Spoločne sa prejdeme poza vodopád a zažijeme tak unikátny zážitok, veď kde zažijete niečo podobné?
f Zlaté islandské koníky prišli na ostrov z Nórska pred viac ako tisíc rokmi. Týchto koníkov sa neboja Ukážte deťom svet z konského chrbta. Budú vás za to ľúbiť ešte viac.
foto?: Ľuboš Fellner — BUBO Nakŕmite si aj vy svojho koňa? Islandské kone nie sú príliš veľké, no Islanďania sú na nich patrične Na Islande máte možnosť ochutnať výborné ryby, kvalitné hovädzie steaky a jemné jahňacie. No možno s Na konci dúhy nájdeš poklad, platí to aj v prípade tohto vodopádu, alebo je samotný vodopád Skogafos Najkrajší pohľad na vodopád Skógafoss je zo spodnej časti od rieky. Nad vodopád vedú aj schody, po k Vodopády tu strážia elfovia a neposlušný trollovia, ktorým sa treba radšej vyhnúť. No ak na nich zas Domček ako z rozprávky - tu bývajú elfovia. Dospelí už žiaľ nemajú tak čistú dušu ako deti a preto i Veľká zábava s mohutným prílivom na najjužnejších miestach Islandu.
foto?: Ľuboš Fellner — BUBO Čierne sopečné pláže juhu. Ak odtiaľto pôjdete stále rovno, najbližší kontinent je Antarktída.
foto? Skala ako kľúčová dierka, v pozadí skamenené lode trollov, ktorí sa nestihli ukryť pred rannými slne Najjužnejšia dedinka Islandu - Vik, v tieni najznámejších islandských sopiek. 
foto?: Archív — BUBO V dedinke Vik sa zastavíme na obed a nájdete tu aj veľký suvenírový obchod a tradičné islandské vlne Ľadovcové kryhy, ktoré sa odlamujú z ľadovca Sólheimajökull a plávajú v jeho ľadovcom jazierku. Spra Bude to prvý krát v živote, čo vaše deti uvidia ľadovec? Tento zážitok si budú pamätať na celý život Úžasný zážitok v podobe jazdy na snežnom skútri. Zdoláme jednu zo sopiek Islandu a budeme stáť na je Bezpečne na islandských ľadovcoch. Na snežné skútre môžete zobrať aj vaše deti.  
foto?: Maja Cútová Na Islande sa príroda s ľuďmi nehrá. Aj preto Tu po ostrove jazdia takéto autá.
foto?: Archív — BUBO Celodenný výlet do Dúhových hôr máte už v cene zájazdu. Na svoje si tak prídu aj tí najaktívnejší. 
Scenérie ako z inej planéty. Táto časť Islandu je niečím, čo ste doteraz určite nevideli. Vaše deti Isto už chápete prečo sa oblasť Landmannalaugar prezýva ako Dúhové hory. Nájdete tu hádam všetky far Neskutočný svet Landmannalaugar a prechádzky či túra pre každú vekovú kategóriu, pod vedením skúsené Termálne pramene v kempe Landmannalaugar sú alternatívou ako príjemne stráviť voľný čas v Dúhových h S našim špeciálnym autobusom sa dostaneme aj na kalderu tejto malej vyhasnutej sopky, ktorá je vypln Dostaneme teplé kombinézy a nastupujeme na loď. Čaká nás skvelé dobrodružstvo v podobe pozorovania v Pozorovanie veľrýb je ozajstným zážitkom a užijú si ho aj deti. Uvidíme vorvaňa? Alebo vráskavca min Spoločnosť Elding s ktorou BUBO spolupracuje robí pozorovania veľrýb už roky a patrí medzi tie najle Kúpanie sa v Modrej lagúne máte už v cene. Voda je príjemne teplá a kopec zábavy si tu užijú aj tí n Na tvár si vyskúšame dať liečivú masku vo forme silicového bahna z Modrej lagúny a užijeme si relax Príjemne strávený čas v jednej z najnavštevovanejších atrakcií Islandu. Tešíte sa?
foto?: Robert TAR
Destinácia: Island
Kód zájazdu: 1333576
Cena od: 2 295 €
Príplatky od: 412 €
Doprava: letecká
Termín: 26.10.2024 6/5 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83372457

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Pre rodiny s deťmi
Thingvellir Typ ubytovania:
Island, Južný región, Thingvellir
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Naša ponuka


Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »