Zlatá cesta Japonskom a relax na Palau

Vstupná brána Kaminarimon s obrovským lampiónom stojí na tomto mieste už vyše 1000 rokov. foto: Eva Socha sediaceho Budhu v Kamakure. Koľko toho už viete o japonskom budhizme?
foto?: Martin Šimko - BU Nákupnou uličkou Nakamise, plnou suvenírov, sa dostaneme až ku chrámu Senso-ji. foto: Eva Andrejcová /uploads/covery_2019/martinsimko_palau12.jpg Oddych na panenskom ostrove Palau.
foto?: Martin Šimko - BUBO Šnorchlovanie za nemeckým kanálom, kde sa zdržujú vo voľnej prírode korálové žraloky a manty.
foto?: Palau Royal resort Palau je raj na Zemi.
foto?: Martin Šimko - BUBO V Národnom parku Rock Islands sa nachádza jazierko plné medúz, s ktorými sa dá plávať.
foto?: archív Plávanie v jazierku s medúzami, ktoré nepŕhlia.
foto?: Ľuboš Fellner - BUBO Šnorchlovanie s mantami vo voľnej prírode je nezabudnuteľným zážitkom.
foto?: Martin Šimko - BUBO Palau je raj pre potápačov, podmorský svet je tu prekrásny.
foto?: Martin Šimko - BUBO Plavba po Národnom parku Rock Islands, s jeho krásnou zátokou Milky Way.
foto?: Martin Šimko - BUBO Vitajte v Tokiu, vitajte v Japonsku! Čaká nás cesta krajinou, odlišnou od tej našej hádam vo všetkom Štvrť Asakusa v úplnom centre Tokia dýcha atmosférou minulosti. foto: Eva Andrejcová - BUBO Vysvetlíme si, čo všetko musíte spraviť, než vstúpite do svätyne, či chrámu, a naše novonadobudnuté Načo slúžia takzvané Kasumigaseki Country Club Typická japonská pagoda v časti Asakusa je ešte krajšia večer.
foto?: Martin Šimko - BUBO S výškou 634 metrov je Tokijský nebeský strom najvyššou štruktúrou v Japonsku a druhou najvyššou na Tokio je plné krásnych detailov, ktoré BUBO objavuje v Japonsku od roku 2004. Odvtedy sme každoročne Tokio - to je plno fantastických michelinských reštaurácií ako aj streetfoodu. Japonská kuchyňa rozh Historické cisárske záhrady kontrastujúce s modernými mrakodrapmi v centre Tokia. foto: Eva Andrejco Koi kapre sú symbolom šťastia a beda tomu, kto by ich chcel ochutnať. foto: Eva Andrejcová - BUBO Ema už poznáme. A čo omikudži? foto: Eva Andrejcová - BUBO Koniec marca je známy kvitnúcimi sakurami v Tokiu. 
foto?: Zuzana Hábeková - BUBO Socha slobody na umelo vytvorenom ostrove Odaiba.
foto?: Martin Šimko - BUBO Na chvíľu sa budeme cítiť ako v New Yorku. Ukážeme vám, kde si spravíte najlepšiu fotografiu. foto: ... alebo ako v Tokio Drift... foto: Eva Andrejcová - BUBO Kde sídli japonský Telekom? A kde televízia Fuji? foto: Eva Andrejcová - BUBO Japonci milujú sushi.
foto?: Martin Ferenčík - BUBO Vo vonkajšej časti Tsukiji marketu ochutnáme čerstvé ryby a plody mora. foto: Eva Andrejcová - BUBO Herne pachinko - gambling po japonsky.
foto?: Zuzana Hábeková - BUBO Najfrekventovanejšia križovatka na svete v časti Shibuya. 
foto?: Martin Šimko - BUBO Ochutnajte pravý Kobe steak. 
foto?: Martin Šimko - BUBO Plavba po vulkanickom jazere Ashi je krásnym prírodným zážitkom.
foto?: Martin Ferenčík - BUBO Z vulkanického pohoria Owakudani si vychutnáme krásny výhľad na dominantu Japonska, svätú horu Fuji. Nehovor o krásne, kým si nevidel Nikkó! foto: Martin Ferenčík - BUBO 97 metrový Kegon falls krásny v každom ročnom období.
foto?: Martin Šimko - BUBO Nie každé dievča v kimone je gejša. Naučíme vás rozoznávať. foto: Eva Andrejcová - BUBO Vyskúšame jazdu najnovším japonským šinkansenom Nozomi.
foto?: Zuzana Hábeková - BUBO Prechádzka parkom mieru v Hirošime. Atómový dóm, hirošimské múzeum aj večný oheň. Povieme si všetko Pozriete si aj Hirošimský hrad? foto: Eva Andrejcová - BUBO Príbehy samurajov a šogúnov. Vyskúšať si tu môžete tradičné kimono aj samurajský oblek. foto: Eva An Známa plávajúca Tori brána na ostrove Miyajima.
foto?: Martin Ferenčík - BUBO Malý Budha v chráme Daisho-in na ostrove Mijadžima. Na tomto mieste vládne pokoj a harmónia ako málo Na tomto posvätnom mieste sa nesmel nik narodiť ani zomrieť, a tak tu mali po dlhé stáročia zákaz be Dnes je však oázou pokoja, ktorá víta každého. Tento oddychovejší deň na ceste nám padne dobre. foto Vitajte v prekrásnom Kjóte.
foto?: Zuzana Hábeková - BUBO Svätyňa Fushimi Inari, kde si nechávajú stavať torii brány najmä podnikatelia.
foto?: Martin Šimko - Zlatý pavilón Kinkakuji v Kyote.
foto?: Martin Šimko - BUBO Je naozaj zo zlata? A kto si nechal takúto parádu postaviť? foto: Eva Andrejcová - BUBO Umelecká lukostreľba Kyudo. Možno sa nám podarí uvidieť jej tréning (negarantujeme).
foto?: Martin Š Meditovať budeme pri zenovej záhrade v chráme Ryoan-ji.
foto: Ľuboš Fellner  - BUBO Ako na vás pôsobí? foto: Eva Andrejcová - BUBO Japonsko - to je prekvapenie za každým rohom. foto: Eva Andrejcová - BUBO Šum bambusového lesa je pre Japoncov jedným z najkrajších zvukov na svete. foto: Eva Andrejcová - BU V Kyote budeme hľadať pôvodnú Gejšu. Podarí sa nám to?
foto?: Martin Šimko - BUBO Tradičná šintoistická svadba, na ktorú možno v Kjóte natrafíme.
foto?: Martin Šimko - BUBO Japonská kultúra v Gion corner. Ak chcete preniknúť hlbšie, odporúčame vám túto šou navštíviť. foto? Matcha ako príchuť v cukríkoch, pečive aj zmrzline. Zamilujete si ju aj vy? foto: Eva Andrejcová - B Chrám Kyomizu Dera s výhľadom na mesto patrí medzi tie najkrajšie v Kjóte. foto: Eva Andrejcová - BU Japonské nanuky s motívom pagody Yasaka. foto: Eva Andrejcová - BUBO Pri obrovskej drevenej bráne Chionein sa budeme cítiť ako mravci. foto: Eva Andrejcová - BUBO Ak budete mať chuť, môžete sa vybrať aj na Kjóto tower. foto: Eva Andrejcová - BUBO Kjóto je nádherné mesto a kto tvrdí niečo iné, zrejme len nestihol spoznať jeho čaro. foto: Eva Andr Japonsko je tam, kde sa snúbia tradície s modernou. foto: Eva Andrejcová - BUBO Krotké srnky v mestečku Nara sú poslami šintoistických bohov kami.
foto?: Martin Ferenčík - BUBO Svätyňa Kasuga je známa svojimi bronzovými a kamennými lampiónmi.
foto?: Zuzana Hábeková - BUBO Pobyt v Japonsku odporúčame zakončiť v úžasnej reštaurácii Teppanyaki Restaurant Wajo v hoteli St. R Osacký hrad sa radí medzi tie najkrajšie v celom Japonsku.
foto?: Martin Šimko - BUBO
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333651
Cena od: 7 119 €
Príplatky od: 858 €
Doprava: letecká
Termín: 07.06.2024 17/16 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83373198

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Pobytovo-poznávacie
Tokio Typ ubytovania:
Japonsko, Honšu, Tokio
Kamakura
Japonsko, Honšu, Kamakura
Hirošima
Japonsko, Honšu, Hirošima
Palau
Palau, Palau !
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Naša ponuka


Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »