Castle

Destinácia: Írsko, Leinster, Dublin
Kód zájazdu: 1337371
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Castle

TV konferenčná miestnosť parkovisko detské menu detská postieľka stráženie detí internet, WiFi

Poloha:
Castle Hotel sa nachádza v centre mesta Dublin, len 2 min. chôdze od O´Connell Street a 5 min. peši od zastávky, na ktorú Vás dovezie transfer z letiska. O´Connell Bridge a Temple Bar sa nachádzajú cca 10 min. chôdze od hotela. Ľahko prístupné sú aj Abbey a Gate Theatre, galéria Hugh Lane, Dublin Writer Museum, James Joyce kultúrne centrum a hlavná nákupná štvrť.

Služby hotela:
24 hodinová recepcia, bezplatné Wi-Fi pripojenie v izbe, doplnkové noviny, výťah, krásne zasadacie miestnosti s obchodných zariadením, žehlička a žehliaca doska (k dispozícii na vyžiadanie), izbová služba - raňajky do izby - sú k dispozícii (od 08: 00 do 10: 00) za poplatok, služba stráženia detí (na požiadanie), parkovisko (za poplatok 10 EUR za noc).

Ubytovanie:
Castle hotel ponúka jedno, dvoj a troj lôžkové izby. Všetky izby majú en-suite kúpeľňu (privátnu kúpeľnu v izbe), telefón s priamou voľbou, sušič vlasov, televíziu, prístroj na výrobu čaju a kávy a bezplatné Wi-Fi pripojenie. Detská postieľka je k dispozícií na vyžiadanie.   

Stravovanie:
Reštaurácia ponúka menu: pre-theatre menu, a la carte servis, menu s občerstvením a detské menu. Skupine 25 a viac je možné usporiadať večeru. Zbrusu nový Castle Vaults spája všetok komfort moderného baru s atmosférou starého kúzelného sveta. Bar ponúka jedlá a dobrý výber nápojov.

Doprava:
Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov ako aj transfer z letiska do mesta a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Doporučený program:
Je na Vás ako strávite voľné chvíle. My Vám doporučujeme nasledovný program:
1.deň - Prílet do Dublinu. Transfer do mesta Aircoachom na ulicu O´Connell Street/Grafton Street. Individuálny program podľa času príletu.
2.deň - Prehliadka mesta: St. Patrick´s Cathedral, Christ Church Cathedral, múzeum Dublinia, Dublin Castle, park Stephen´s Green, Leinster House a National Gallery of Ireland.
3.deň - Prehliadka mesta: National Museum of Ireland, Trinity college, Temple bar, bulvár O´Connell Street, budova divadla Abbey theatre.
4.deň - Prehliadka mesta: Guinness Storehouse, múzeum Kilmainham Gaol a Phoenix park.
5.deň - Individuálny program podľa času príletu. Transfer Aircoachom na letisko v Dubline. Odlet z Dublina.  V prípade pobytu na 4 dni/3 noci odporúčame vynechať program 4. dňa.

Poznámka:
Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!


Cena zahŕňa:
letecká doprava, letiskové poplatky a príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do mesta a späť, poistenie insolventnosti

Cena nezahŕňa:
služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, vstupy (múzeá a pamiatky)

Orientačné ceny vstupov:
Dublinia – 8,5 €, Dublin castle – 4,5 €, National Gallery of Ireland – vstup je zdarma, ale niektoré výstavy môžu byť spoplatnené, National Museum of Ireland – vstup do časti archeológie je zdarma, Guinness Storehouse – 18 €, Kilmainham Gaol – 6 €

Naša ponuka


Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 24,68 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,98 TRY
Americký dolar  EUR 1,09 USD

Zobraziť všetky »